Kombucha - – En levende te
Af: Nina Parna
LæseprøveBeskrivelse
Kombucha, den perlende fermenterede te, bobler i disse dage frem i hjemmekøkkener og på restauranters drikkemenuer. Men faktisk er det en ældgammel drik – oprindeligt fra Kina og igennem tusinder af år nydt og drukket for sine smags- og sundhedsegenskaber. Et glas friskbrygget, sødmefyldt kombucha kan være perfekt til en let aften på terrassen, men den kan også brygges med tilpas syre til at kunne matche madretter, der kalder på kraft. De mange muligheder for at skabe og justere smagsprofilen på kombucha – ved at variere indholdet af sødme, syre og aroma – har bidraget til, at drikken benyttes i stigende grad i både hjemmekøkkener og på restauranter. Bogen giver en grundig guide til den fermenterede te, der fremstilles ved anvendelse af en symbiotisk kultur af bakterier og gær, der giver kombucha sin særlige profil, sin blidt boblende karakter og søde-syrlige smag. Ved brug af lokale ingredienser forbindes sted og smag i 18 unikke sammensætninger af kombucha, som du selv kan lave. Der er eksperimenteret videre ud over de almindelige rammer for drikken, som tilføres et væld af smagsnuancer, der giver mulighed for en bred anvendelse, og der er anvisninger til alle dele af processen. E-bogen er lavet i fixed format.
Yderligere informationer
-
E-bog
-
EPUB (Fixed layout)
EPUB (Fixed layout)
-
Vandmærket
Vandmærket
-
114
-
Muusmann' Forlag
-
9788793575912
-
19-12-2017
Pris DKK: 115,00
Denne bog er enten DRM-kopibeskyttet eller har Fixed layout
Hvis bogen er DRM-kopibeskyttet eller har Fixed layout, skal du bruge et særlig program for at læse bogen. Se anbefalinger til specifikke programmer her: Værd at vide om e-bøger og lydbøger
OBS!
Denne e-bog er beskyttet med Adobe DRM beskyttelse.
E-bogen kan kun læses i Adobe Digital Editions eller Bluefire Reader.
E-bogen kan ikke læses på Kindle, i Adobe Reader eller i iBooks.
Læs mere om programmer og print af e-bøger her.