Japansk bagværk
Af: Ai Ventura
LæseprøveBeskrivelse
Japansk bagværk forener det bedste af asiatisk, europæisk og amerikansk bagekunst. Her findes utrolige konsistenser – let og luftigt, cremet og sejt – og sofistikerede smagssammensætninger fra matcha til kirsebærblomst, og ikke mindst et arsenal af teknikker og tricks, som åbner en ny verden for den nysgerrige hjemmebager. Den erfarne japanske konditor Ai Ventura, som er bosat i Sverige, præsenterer læseren for en ny tankegang omkring så grundlæggende elementer som at piske flødeskum eller lave en tærtebund. De henved 40 opskrifter er inddelt i tre grupper: Wagashi er det traditionelle japanske bagværk, yogashi er bagværk inspireret fra Vesten, og kashipan er delikate japanske hvedebrød. Desuden stifter vi bekendtskab med japanske bageingredienser som bønnepasta af forskellig slags, rismel, græskar og sødkartofler, og vi får et indblik i den sofistikerede japanske teceremoni. Om forfatter Ai Ventura er uddannet konditor i Japan og har blandt andet drevet sit eget konditori i Tokyo. Siden 2013 har hun levet med sin mand og to døtre i Sverige, hvor hun har stor succes med sin popup-café Bon Aibon. E-bogen er lavet i fixed format
Yderligere informationer
-
E-bog
-
EPUB (Fixed layout)
EPUB (Fixed layout)
-
Vandmærket
Vandmærket
-
145
-
Muusmann' Forlag
-
9788794441575
-
11-08-2023
-
Kogebøger: bagning, brød og kager, Kogebøger: Kager, kagedekoration, glasur og fondant
Pris DKK: 163,00
Denne bog er enten DRM-kopibeskyttet eller har Fixed layout
Hvis bogen er DRM-kopibeskyttet eller har Fixed layout, skal du bruge et særlig program for at læse bogen. Se anbefalinger til specifikke programmer her: Værd at vide om e-bøger og lydbøger
OBS!
Denne e-bog er beskyttet med Adobe DRM beskyttelse.
E-bogen kan kun læses i Adobe Digital Editions eller Bluefire Reader.
E-bogen kan ikke læses på Kindle, i Adobe Reader eller i iBooks.
Læs mere om programmer og print af e-bøger her.